Berichten in de media

Berichten in media
De berichten over niet-gecontracteerde zorg van 29 december op het NOS-achtuurjournaal en in de kranten zoals het AD, Trouw en De Telegraaf zijn geheel onterecht. Zie het artikel.

Wij van Stichting ZorgRecht willen graag in gesprek met deze media. We hebben al twee persberichten verstuurd op 11 en 14 december. Helaas worden wij als spreekbuis genegeerd en niet serieus genomen.

Wij verzoeken u daarom nogmaals om contact op te nemen met Stichting ZorgRecht om ons verhaal over niet-gecontracteerde zorgverleners aan te horen.

Zoals eerder al is aangegeven zal er in januari een kort geding plaatsvinden tegen Zilveren Kruis Achmea. Onze advocaat van Hammerstein Advocaten zal deze zaak vertegenwoordigen.

Wilt u meer informatie over waarom wij deze zaak zijn gestart? Bel ons: 06-81255483

Of kijk op de volgende websites naar de artikelen die al over ons zijn geplaatst:
–  Nursing – ‘Steeds meer verpleegkundigen worden zzp’er’
–  Solopartners – Stichting ZorgRecht: op de bres voor ongecontracteerde zorg