Vecht mee, Rij mee!

Rij jij mee met ons naar de rechtbank?

Op woensdag 7 februari a.s. om 13:30 uur is ons kort geding tegen Zilveren Kruis.
De zitting is voor het publiek toegankelijk, dus wees erbij!
Wil je met ons: het bestuur, de commissie, de redactie en de supporters van Stichting ZorgRecht meerijden? Wij hebben hiervoor speciaal een bus geregeld. Je reist dan gezellig met ons mee vanaf Capelle aan den IJssel naar Utrecht en weer terug voor €12,50 p.p.

Er zijn nog wat plaatsen over in onze bus, dus meld je aan!

Er zijn nog wat plaatsen over in onze bus, dus meld je aan!

Stuur uiterlijk zaterdag 3 februari a.s. een e-mail als je nog mee wilt rijden met ons naar info@stichtingzorgrecht.nl.

Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging met daarin het tijdstip en meer informatie retour.

Maak het bedrag ad €12,50 p.p. over naar NL96 INGB 0008 1391 14 t.n.v. Stichting ZorgRecht o.v.v. KG Bus + na(a)m(en) en een e-mailadres.

DOE MEE, RIJ MEE, WEES ERBIJ!