SZR start Bodemprocedure

Zoals jullie in het artikel van ZORGVISIE hebben kunnen lezen, heeft de Stichting, het bestuur en commissie, besloten een bodemprocedure te starten.

Wij hebben heel bewust en goed doordacht hiervoor gekozen en niet voor een cassatieprocedure i.v.m. de kosten, maar zeker of eigenlijk nog meer, omdat bij een bodemprocedure alle feiten onder de loep worden genomen.

Dus ook alle casussen, welke jullie ons in de afgelopen 8 maanden, hebben doen toekomen.

Wij hopen dat jullie, als onze achterban, ons ook in deze weer zullen steunen.

Iedereen, die al eens gedoneerd heeft, zal morgen (uiterlijk vrijdag) de nieuwsbrief ontvangen met daarin een bredere uiteenzetting.

Mocht je (nog) niet gedoneerd hebben, maar wel geïnteresseerd zijn in deze nieuwsbrief, mail dan naar info@stichtingzorgrecht.nl met als onderwerp nieuwsbrief.

VECHTEN DOEN WE SAMEN !!!!!!!!!!!!