Doneer

Er zijn drie soorten donateurs, te weten goud, zilver en brons:

Gouden donateur – betaalt € 1.000,-  of meer – plaatsing logo, naamsvermelding en nieuwsbrief
Zilveren donateur – onze trouwe achter ban – naamsvermelding en nieuwsbrief
Bronzen donateur – mede mogelijk gemaakt door, werken belangeloos mee.

U kunt uw bijdrage zelf overmaken op rek. nummer NL96 INGB 0008 1391 14  t.n.v. Stichting ZorgRecht o.v.v. bijdrage SZR + uw naam en e-mailadres of gebruikmaken van Ideal (hieronder).

De hoogte van uw donatie is eenmalig en geheel vrijwillig, wij hebben een indicatiebedrag van 50 euro ingesteld, uiteraard is elk ander bedrag ook welkom.

Donatie € -

Wij stellen het op prijs dat u wilt doneren aan de Stichting ZorgRecht. Als Stichting behartigen wij de belangen van de ZPP’ers, bedrijven en cliënten in de zorg.

Uw financiële steun hebben wij hard nodig, om procedures en juridische kosten te kunnen blijven betalen, onze hartelijke dank daarvoor.

U gaat dus geen verplichting aan,  in geval van nieuwe procedures zullen wij e-mail zenden met aanvullende informatie (vrijblijvend).
Als u niet op onze site vermeld wilt worden, dan verzoeken wij u dit door te geven aan onze webmaster.

Ervaring delen!
Wilt u geen donateur worden, maar wel graag uw ervaringen delen, dan kan dat ook, graag zelfs!
U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.  Uiteraard worden uw ervaringen in vertrouwen behandeld.

De Stichting ZorgRecht legt de gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.
We kunnen deze gebruiken om u te informeren over de activiteiten en projecten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen dan kunt u dat aan ons laten weten via info@stichtingzorgrecht.nl.